Dine Vinduespudsere Logo

Om os

Hvem er vi?


Vi er to unge fyre i starten af tyverne, som deler en passion for top-service og fantastiske resultater. Vi kan godt være lidt gammeldags – forstået på den måde, at vi går op i at gøre tingene ordentligt. Vi har derfor taget springet og startet vores eget vinduespudserfirma, Dine Vinduespudsere.

Om Dine Vinduespudsere

Dine Vinduespudsere billede

Om Dine Vinduespudsere

Vinduespudsning

Fantastisk service

Hos os er service det vigtigste punkt i vores værdikæde. Vi går altid det ekstra skridt for vores kunder, og vi er først tilfredse når vores kunder er det. Vi gør flere tiltag for at give den bedst mulige service til vores kunder. En af tiltagene er, at vi altid skriver 1-2 dage før vi kommer, så kunden har mulighed for at at angive et bestemt tidsrum, som passer bedst ind deres kalender.

Stærke resultater

Hos os er resultatet selvfølgelig i fokus. Vi er ikke en af de virksomheder, som bare kommer og klasker vand på vinduerne. Vi går ind og gør et grundigt stykke arbejde, og sørger for, at alt det som er muligt at få af vinduerne kommer af. Det betyder også, at vi nogengange bruger ekstra tid, for at sikre os, at vores kunder bliver 100% tilfredse.